نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش شرکت فولاد حامیران در تحلیل بازار فولاد؛ سال 96 یک سال تعیین کننده در صنعت فولاد ایران بود. در این سال تلاش های صورت گرفته برای صادرات فولاد نتیجه داد و رکود موجود در بازار داخلی روند صادرات را تحت فشار قرار گذاشت؛ همین امر موجب افزایش قیمت ها شد. ساختار اصلی صادرات فولاد کشور تحت تأثیر دو نکته می باشد.

نکته اول این است که صادرات بدون پشتیبانی بانکی صورت می گیرد. در ایران ما به دلیل وجود تحریم ها از سیستم بانکی استفاده نمی کنیم و با توجه به این شیوه صادراتی که ما داریم، یعنی 20 درصد نقد و الباقی زمان تحویل کالا بر روی کشتی ریسک بسیار بالایی دارد. از این سو باعث میشود تعداد خریداران ما کم شود و مجبور باشیم قیمت ها را برای فروش پایین بیاوریم. مهم تر از همه این است که برنامه ریزی های ما برای حداکثر دو ماه تولید قرار می گیرد بنابراین کارخانه های ایرانی نمی توانند قراردادهای بلند مدت ببندند در حالیکه قرار دادهای بلند مدت در دنیا یکی از روش های تأمین منابع مالی برای فولادسازها به شمار می رود.

نکته دومی که قابل توجه است، روند افزایشی صادرات فولاد خام می باشد. در تولید فولاد خام بالاترین ارزش افزوده در تولید ورق ایجاد می شود ولی به دلیل دامپینگ صادرات این کالا از ایران به شدت افت کرد. البته یکی از دلایل کاهش صادرات ورق به فشارهای داخلی برای تأمین نیاز لوله و پروفیل  بر میگردد.  این شزایط در سال 97 ادامه نخواهد یافت به دلیل اینکه نرخ ارز، عامل تعیین کننده و مشوق صادرات است. اما نکته ای دیگر نیز در صادرات ایران نهفته است که آن هم تفاوت در قیمت محصولات صادراتی است. قیمت بیلت صادراتی فوب بنادر ایران حداقل 510 دلار است در حالی که میله گرد باید حداقل 25 دلار گران تر عرضه شود. در حقیقت صادرات ما در گرو سیاست های خارجی  و سیستم بانکی ماست.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش شرکت فولاد حامیران در تحلیل بازار فولاد، حدود پنج دهه قبل واحدی در کشورمان آغاز به کار کرد که بنیانگذار بسیاری از صنایع در کشومان شد. مهندس احمد صادقی مدیر عامل ذوب آهن اصفهان در خصوص گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس این شرکت بیان کرد: با راه اندازی ذوب آهن صنعت سنگین وارد کشورمان شد و هم اکنون 50 سال از تأسیس این واحد و تولید فولاد در ایران می گذرد. این شرکت در سال 1350 اولین ذوب را به دست آورد و تا امسال موفق به تولید 72 میلیون تن محصول نهایی شده است. در این میان 7 میلیون تن به دلیل اعتبار کیفیت محصولات، به کشورهای دیگر صادر شده است.
وی در ادامه افزود: ذوب آهن اصفهان با توجه به پیشینه قوی ، می تواند سرآمد صنایع فولاد کشور باشد. به دلیل آنکه تجربه ی گران قدر و با ارزشی در این شرکت وجود دارد و کارشناسان توانمندی در این بخش فعالیت دارند. از این سو ما می توانیم پایه ایجاد دانش فنی فولاد بومی را در کشور پایه ریزی کنیم و باید عمیق تر بر روی این موضوع کار کنیم تا به نتیجه برسیم.
صادقی با اشاره به اقدامات ویژه و کارآمد از سوی ذوب آهن افزود: کارخانه ذوب آهن باید توسعه را با توان خود انجام دهد. البته ذوب آهن به آهن اسفنجی نیاز داشت و در حال حاضر از آن استفاده می کند و باعث اقتصادی شدن کارخانه می شود. در یک برهه زمانی مردم بر این باور بودند که اگر کشوری بتواند هواپیما و اتوموبیل بسازد، صنعتی است اما امروزه ما فراتر رفته ایم و تبدیل به یک کشور کاملا صنعتی شده ایم. آغاز این صنعتی شدن با کارخانه ذوب آهن بوده است. کارخانه فولاد ذوب آهن اصفهان در دوره ی بسیار کوتاهی ساخته شد و کارمندان زیادی در این مجموعه زحمت کشیدند تا بتوانند فولاد آلیاژی با کیفیتی را ارائه دهند. امروزه ما توانسته ایم بیش از 17 میلیون تن تولید قطعات فولادی داشته باشیم و ظرفیت حدود 30 میلیون تن فولاد در کشور را به خود اختصاص دهیم.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

 

 


:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزار حامیران در تحلیل بازار فولاد، بهرام سبحانی، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در باره وضعیت بازار فولاد طی سال آینده گفت: در سال آینده قیمت فولاد به دلیل کاهش عرضه افزایش نخواهد یافت. اما امکان افزایش قیمت ها ناشی از افزایش هزینه های تولید وجود دارد.

وی در گفتگویی با اشاره به وضعیت بازار در سال 96 افزود: طی سال جاری به دلایل متعددی از جمله خروج صنایع پایین دستی از رکود، بازار فولاد شارژ شد و تحرکاتی همراه بوده است که همین موضوع موجب شد تا نه تنها میزان تولید در بخش فولاد افزایش یابد بلکه این بخش برای تامین بازار داخلی از میزان صادراتش کم کند.   

سبحانی در ادامه درباره قیمت ها در بازار داخلی عنوان کرد: طی سال گذشته از فولادسازان ایراد هایی مبنی بر پایین بودن قیمت فولاد ایران در بازار های جهانی نسبت به بازار داخلی گرفته می شد. اما طی سال جاری بر خلاف سال گذشته قیمت ها ثابت شد و میزان نوسان حدود 3 تا 4 درصد گزارش شده است و قیمت ها داخلی ما از قیمت های FOB کشور های تولید کننده فولاد در خارج از مرز ها پایین تر بوده است. حتی بر اساس قیمتی که شورای رقابت برای فولاد داخلی تعیین کرده بود منطبق بر قیمت FOB دریای سیاه بوده است، اما در حال حاضر شاهد کمتر بودن نرخ داخلی از قیمت دریای سیاه هستیم که این قیمت حدود 300 تومان کمتر از قیمت دریای سیاه می باشد.

بهرام سبحانی در ادامه با اشاره به زمزمه های افزایش قیمت در سال آینده اظهار داشت: امکان پیش بینی قیمت ها در سال آینده وجود ندارد اما می توانیم این قول را بدهیم که ما در بازار داخلی باعث نشویم که میزان عرضه کم شود و یا کاهش تولید محصولات فولادی موجب افزایش قیمت های آن ها شود زیرا ما مرتبا در حال بررسی بازار هستیم و سعی بر افزایش تولید نیز داریم.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، پس از انتشار خبر افزایش تعرفه واردات فولاد از سوی کشور امریکا، شاهد واکنش های بسیاری هم در داخل امریکا و هم در خارج از این کشور بودیم که همین امر موجب شد تا طی روز های اخیر به یکی از مهم ترین خبر ها تبدیل شود. اگرچه این موضوع در بین رسانه ها و فضای مجازی با واکنش های بسیاری همراه بود و مورد اظهار نظر های بسیاری قرار گرفت اما جزئیات این تصمیم هنوز نبهم می باشد و باید مورد بررسی های بیشتری قرار گیرد.

در این باره محمود اسلامیان، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت:با توجه به تصمیم دولت امریکا مبنی بر افزایش 25 درصدی تعرفه واردات به کشورش، در صورتی که این امر انجام گیر به دلیل پایین بودن تعرفه واردات ایران شاهد هجوم سیل عظیمی از واردات به کشور خواهیم بود.

محمود اسلامیان در ادامه با اشاره به مناسب بودن بازار ایران برای کشور های صادر کننده افزود: پس از افزایش تعرفه ها، کشور های صادر کننده به دنبال پیدا کردن بازار مناسب برای محصولاتشان می گردند که در این بین بازار ایران با توجه به پایین بودن تعرفه واداتش بهترین بازار برای صاراتشان می باشد. همچنین در حال حاضر با توجه به پایین بودن نرخ فولاد داخلی و پایین بودن قیمت آن در مقایسه با نرخ های جهانی، خطر بزرگی واردات فولاد کشور را تهدید می کند.

وی در ادامه افزود: موضوع کاهش میزان تعرفه فولاد کشور نه تنها به نفع صنایع پایین دستی نیست، بلکه موجب بروز موجی منفی در بازار و ارسال آن به سرمایه گذاران صنعت فولاد می شود.

رئیس انجمن فولاد در اخر خواستر حفظ تعرفه های فعلی صنعت فولاد کشور شد و گفت: با توجه به این که کشور امریکا عنوان سردمدار اقتصاد آزاد امریکا را دارست، در حالی تصمیم گرفته میزان تعرفه فولاد کشور را افزایش دهدکه در حال حاضر قیمت فولاد داخلی اش حدود 50 درصد از قیمت های جهانی بیشتر می باشد. با توجه به این امر انتظار می رود دولتمردانی که در راُس این تدابیر هستند با دقت بیشتری تصمیم گیری کرده و در حال حاضر همین میزان تعرفه های حفظ کرده و آن را کاهش ندهند.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، پس از اعتراضات متعدد از سوی اتاق تهران و تشکل های بخش خصوصی، علی الخصوص بنگاه هاس پایین دستی مصرف کننده فولاد به نحوه قیمت گذاری و عرضه محصولات به وزارت صنعت، این وزارت خانه هرگونه بالا بردن قیمت فولاد را تا پایان خرداد ماه سال آینده ممنوع اعلام کرد.

طبق گزارشات بدست آمد از سوی روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، در روند عرضه فولاد و قیمت گذاری آن در بورس کالا نظر های متعددی از سوی تولید کنندگان فولاد خام و تولید کنندگان محصولات فولادی وجود دارد. این اختلاف نظر ها از سوی تولید کنندگان محصولاتی از قبیل لوله و پروفیل، لوازم خانگی، خودرو و... بوده است. همچنین از سوی خریداران و مصرف کنندگان ورق های فولادی نیز اظهاراتی وجود داشته است.

از سال گذشته تا کنون این اختلاف نظر ها چه در مورد نحوه قیمت گذاری ها و چه در نحره عرضه فولاد با شدت ای متفاوت وجود داشته است. انتقادات از سوی تولید کنندگان محصولات فولادی پایین دستی در صنعت فولاد همواره به نحوه قیمت گذاری ها و میزان عرضه توسط تولید کنندگان فولاد که معمولا دولتی و با شبه دولتی هستند، بوده است. این تولید کنندگان بر این عقیده اند که فولاد سازان همواره به بازار های صادراتی توجه بیشتری دارند و توجهی به نیاز داخل ندارند و حتی در شرایطی حاضر به صادرات با قیمت خیلی پایین تر هم هستند. این در شرایطی است که میزان تعرفه واردات از دید ان ها بالا است و تولید کنندگان پایین دستی در رقابت با فولاد سازان نمی توانند از فولاد وارداتی بهره مند شوند.

برخی از متقاضیان فولاد داخلی بر این عقیده اند که صادرات این فلز مهم به صورت خام و با قیمت بسیار پایین صورت می گیرد و میزان ارزش افزوده آن هم کم می باشد. با این شرایط هم انتقاد اصلی مصرف کننده ها به نحوه قیمت گذاری و عرضه این فلز مهم می باشد.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، عوامل تاثیر گذار بر بازار فولاد داخلی در هفته گذشته را می توان تاثیر پذیری از چند موضوع عنوان کرد. از جمله این عوامل به ترتیب تاثیر گذاری می توان به نبود نقدینگی در بازار فولاد و سرازیر شدن آن به بازار ارز، افزایش قیمت مواد اولیه، عواقب افزایش تعرفه واردات امریکا، روند استقبال از مشتری و تشویق تقاضای مشتری از سوی کارخانه ها که موجب شده کارخانه ها وارد مسابقه کاهش قیمت شوند، اشاره نمود که همه و همه بر روی روند بازار فولاد طی اخرین روز های سال جاری اثر گذاشته اند.

با توجه به این موضوع، طی ماه های اخیر تغییر روند بازار های سفته بازی و افزایش قیمت ها یکی از مهم ترین عواملی بوده که باعث شده نقدینگی از بازار فولاد به سمت دیگر بازار ها از جمله ارز سرازیر شود. به معنای دیگر، ریسک فعالان این بازار به سمت بازار های سفته بازی تغییر مسیر داده است.

نقدینگی سرگردان بین تولید و سفته‌بازی

طی هفته گذشته بازار فولاد در شرایطی بسر می برد که مهم ترین عامل تاثیر گذار بر جو روانی این بازار ثبات و میل به کاهش قیمت در بازار ارز وجود داشت. بازار ارز به یک ثبات نسبی رسیده سات اما گزارشات حاکی از کمبود ارز در کشور می باشد، که این امر تاثیر بسزایی بر فعالیت تجار در بازار فولاد خواهد گذاشت.

در بار این موضوع محمد اعتباری، فعال بازار آهن و مقاطع فولادی می گوید: افزایش تقاضا در بازار ارز به دنبال افزایش نرخ ارز طی چند ماه گذشته قابل توجه بوده است. بازار ارز همانند یک انربا عمل کرده و نقدینگی دیگر بازار ها را به سمت خود کشیده و سرمایه گذاری در دیگر بازار ها را با تعلل مواجه کرده و روند بازار ها را تغییر داده است. این امر موجب ایجاد دو روند شده است:

2) خروج نقدینگی از بازار فولاد و سرازی شدن آن به بازارهای دیگر

2) افزایش قیمت مواد اولیه وارداتی در بازار فولاد مانند شمش.

محمد اعتباری  بر این عقیده است که تمایل تجار در روزهای پیش رو به سمت بازار ارز، فعالیت در بازار فولاد را با وقفه مواجه کرده است، روند عدم تمایل خرید در بازار فولاد با علم به این امر که امکان دارد قیمت ها در این بازار با افزایش مواجه شود، رخ داده است، اما «انرژی ریسک تجار» به سمت بازار ارز گرایش دارد و همین امر مجددا بازار فولاد را تحت‌الشعاع می دهد.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، اعمال تعرفه های جدید امریکا برای واردات فولاد کشورش، نه تنها بر بازار های جهانی و اقتصادی تاثیر گذار است، بلکه مقداری هم اثر سیاسی دارد.  این اقدام رئیس جمهوری امریکا بیشترین تاثیر را بر روی کشور امریکا که بزرگترین شریک این کشور بوده، خواهد گذاشت. همانطور که اعمال تعرفه خودرو بر کشور های اروپایی اثر گذاشت.  

یکی از اهداف این اقدام ترامپ این است که می خواهد تراز تجاری کشورش منفی نشود و در این راستا به عواقب سیاسی و اقتصادی ان توجهای ندارد و تنها سعی می کند میزان صادرات کشورش را از واردات آن بیشتر کند. اما در واقعیت تقاضای این کشور برای فولاد همچنان پا بر جاست و اجرای این تعرفه تنها موجب می شود تا قیمت فولاد در این کشور با افزایش مواجه شده و هزینه نهایی برای تولید صنایع پایین دستی این کشور رشد یابد.

در نتیجه بنظر نمی اید تصمیم عاقلانه ای گرفته باشند، زیرا امریکا و صنایع پایین دست این کشور متضرر خواهند شد. این در شرایطی است که رئیس جمهوری اسبق این کشور، بوش هم در سال 2002 این اقدام را انجام داد اما شکست خورد و از تصمیم خود باز گشت. افزایش قیمت آلمینیوم از طرف امریکا نیز موجب خواهد شد تا قیمت نهایی اکثر محصولات حتی دارو نیز با افزایش مواجه شود. به صورت کلی، کشوری که صنایع پایین دستی بسیاری را داراست، باید میزان تعرفه را به سمت صفر برده تا بتواند ماده اولیه بخرد و در نهایت تبدیل کند.

این در شرایطی است که کشوری همانند ایران که دارای صنایع بالادستی است باید تعرفه بگذارد. در حال حاضر تمام اتفاقات بر خلاتف جهت رخ داده است. میزان تعرفه کشور امریکا 25 درصد بوده و ایران دارای تعرفه 10 درصدی می باشد که این امر اصلا منطقی نیست. به همین دلیل در تجارت های جهانی، اقتصاد های بزرگ به دنبال حذف تعرفه ها هستن چراکه صنایع پایین‌دستی آنها با قیمت پایین تری ماده اولیه خریداری می کنند و بدین وسیله می‌توانند با سود بالاتری رقابت کنند و محصولات را دوباره به همان کشورهای جهان سومی که ماده اولیه خریده اند، ارسال کنند.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، به عقیده یکی از کارشناسان بازار فولاد، با اعمال تعرفه بر روی فولاد اروپا، بازار برای محصولات فولادی ایران جا باز می کند چرا که نقل و انتقال کالا های اساسی بین اروپا و امریکا کاهش می یابد.

طبق اخرین امار بدست از سوی وزارت بازرگانی امریکا، در شرایط فعلی 7/16 درصد از مجموع واردات این کشور از کشور کانادا که در شمال کشور امریکا قرار دارد، می باشد.دو کشور برزیل و کره جنوبی هر کدام به ترتیب 2/13 و 7/9 درصد از بازار وارداتی امریکا را در دست داشته و در رتبه دوم و سوم قرار دارند. پس از این دوکشور، فولاد سازان چینی هستند که حدود 5 درصد از تامین واردات امریکا را به خود اختصاص داده اند.

کارشناسان بر این عقیده اند که کشور امریکا با اعمال این تعرفه بر روی فولاد اروپا و علی الخصوص کشور چین، موجب خواهند شد که تولید کنندگان کشورشان یک پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده و به دنبال آن میزان تولیدات خود را افزایش خواهد داد همچنین با این روش می تواند بازار داخلی خود را در دست گیرد.

دنیا نور، کارشناس صنعت فولاد در این باره گفت: در حال حاضر اقتصاد امریکا شرایط مطلوبی داشته و طی دو سال گذشته رونق پیدا کرده است. صنعت فولاد، یک صنعت مادر بوده و نقش بسزایی در تامین کالاها دارد، با اعمال این تعرفه بر واردات فولاد، صعت فولاد امریکا همانند صنعت اسلحه سازی مجبور است نیاز خود ا با استفاده از کالا های داخلی تامین کند.

 وی در ادامه با اشاره به تاثیرات این تصمیم بزرگ بر فولاد ایران افزود:  این رخداد دو وجه دارد. هم می تواند یک تهدید برای فولاد کشور ما باشد، و هم می تواند یک فرصت طلایی محسوب شود. با اعمال این تعرفه بر روی فولاد اروپا، میزان نقل و انتقال بین اروپا و امریکا کاهش یافته و از این طریق جا برای بازار فولاد ایران باز خواهد شد. اما از سویی دیگر می توان گفت خطر عدم تمدید برجام نیز وجود دارد. در صورتی که رئیس جمهور امریکا برجام را تمدید نکند، روی نقل و انتقالات بانکی به مشکل بر خواهیم خورد.

وی در اخر خاطر نشان کرد:در شرایط فعلی ما باید بهترین کار را به لحاظ دیپلماسی اقتصادی انجام دهیم و این است ه روابطمان را با اتحادیه اروپا افزایش داده و روسا را توجیه کنیم ت تحت تاثیر اقدامات امریکا قرار نگیرند تا از این طریق آینده بانکی نقل و انتقالات بین اروپا و ایران تضمین شود.  

در همین رابطه، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور هشدار داده است که در صورت وضع این تعرفه سیل عظیمی از واردات کشور را تهدید خواهد کرد. چراکه کشور های صادر کننده به امریکا به دنبال بازار هایی برای صادراتشان می گردند و در این بین کشور ما بهترین گزینه است زیرا  تعرقه واردات کمی را داراست.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، به محصولاتی که به صورت تخت یا ورق تولید می گردند و در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی یا صنایع خانگی و... کاربرد دارند، محصولات تخت فولادی گفته می شود. در نتیجه بازار انواع این ورق ها در کشور بسیار متنوع و مطلوب می باشد و تولید کنند گان این نوع محصولات در کارشان با مشکل خاصی مواجه نیستند، تا جایی که این محصولات با توجه به تنوع تولید و بازاری که در اختیار دارند، از رکود چند ساله ای که در بازار مسکن بوجود آمده و همیشهبازار فولاد را هم تحت تاثیر قرار می دهد، در امان مانده اند.

تنوع در محصولات، از مزایای محصولات تخت فولادی

تولید ورق فولادی با استاندارد های خاصی می باشد که استاندارد های رایج در کشور ما زیر نظر کشور آلمان انجام می گیرد. محصولات تخت فولادی، شامل محصولاتی می باشد که از فولاد نیمه ساخته شده ای به نام اسلب (شمش ورق) تولید شده باشد. اسلب خود یک نوع شمش فولادی است که بیشتر حالت تخت داشته و بر خلاف بیلت که اکثرا در مقاطع مربع استفاده می شود، این فولاد در ورق بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. دو استاندارد ASTM امریکا و گوس روسیه از جمله استاندارد هایی هستند که در ایران بندرت مورد استفاده قرار می گیرد.

از جمله ورق های تخت می توان به ورق‌های گرم (سیاه)، ورق‌های سرد (روغنی)، اسیدشویی، سفید (گالوانیزه)، رنگی و تین پلیت اشاره نمود. میزان استفاده از ورق فولادی بیشتر از مقاطع طویل فولادی می باشد، بصورتی که به غیراز حوزه ساخت‌وسازهای ساختمانی، گستره وسیعی از مواد اولیه مورد مصرف صنایع کوچک و بزرگ حوزه صنایع را هم در بر می‌گیرد. کاربرد این ورق های فولادی در ساختمان سازی، تولید انواع لوله و پروفیل یا انواع جعبه‌های فلزی می باشد و حوزه صنعت، خودروسازی و تولیدکنندگان انواع لوازم‌خانگی ازجمله مهم‌ترین مصرف‌کنندگان این کالای ویژه هستند. ارزان‌ترین محصول در حوزه محصولات فولادی تخت شامل ورق‌های گرم ضخیم (۶ میلیمتر به بالا) و گران‌ترین آنها شامل انواع ورق‌های سرد و روکش‌دار یا ورق آلیاژی می باشد.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، یکی از مهم ترین موضوعات در حوزه صنایع، تعرفه واردات ورق های فولادی می باشد. چرا که در زمان ارزانی ورق فولادی در بازار های جهانی، تعرفه واردات این کالا با افزایش مواجه شد، از این رو صاحبان صنایع نتواسنتند اقدام به واردات کنند.

عبدالحمید قدیمی دبیر انجمن صنعت ریخته‌گری ایران در این باره گفت: با دستکاری تعرفه ها نمی توانیم مشکلات تولید کنندگان صنعت و فولاد کشور را حل کنیم چرا که در شرایط فعلی تولید کنندگان کوچک واحد های تولیدی به دلیل حمایت نکردن دولت از ان ها، دیگر توانایی واردات ندارند.

قدیمی در ادامه با اشاره به عدم استراتژی توسعه در کشور افزود: در شرایط فعلی موضوع تعرفه به سیاست های توسعه صنعتی مربوط می شود و با توجه به این که استراتژی معینی در این زمینه وجود ندارد، در نتیجه اعمال این سیاست تعرفه ای بی معنی تلقی می شود.

دبیرانجمن صنعت ریخته‌گری ایران با بیان این موضوع که باید قبل از هرگونه اعمال تعرفه، استراتژی‌های توسعه مشخص شود، عنوان کرد: در ابتدا باید برنامه تاسیس کارخانه های فولادی مشخص شود و سپس در مورد حمایتی که قرار است از این واحد های فولادی شود تصمیماتی گرفته شود.

عبدالحمید قدیمی در ادامه با اشاره به عملکرد غلط دولت در زمینه سیاست ‌های نظارتی و حمایتی برای واحد های فولادی اظهار داشت: در حال حاضر دولت در جاهایی که باید نظارت کند، بی طرف بوده و در جا هایی که نباید خود را دخالت دهد، دخالت  می کند.

دبیر انجمن ریخته گری ایران، در اخر با انتقاد از لابی بعضی از واحدهای تولیدی برای اعمال سیاست ‌های تعرفه ‌ای خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی شاهد هستیم بنگاه‌هایی كه لابی قوی‌تری دارند میزان تقاضای تعرفه ای بیشتری را می‌كنند و در پایان هم  با درخواست آنها موافقت می شود.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، امار ها حاکی از افزایش تولید فولاد کشور طی ده ماهه ابتدایی سال جاری می باشد. فولاد سازان در کشور موفق شده اند با وجود مشکلات بسیاری که در این صنعت وجود دارد، روند رو به رشد تولیداتشان را حفظ کنند.  زنجیره تولید فولاد ایران از پس از انقلاب تا کنون با تکیه بر عدم خام فروشی و تولید محصولات نهایی توانسته رشد بسیاری زیادی را تجربه کند.
بر اساس آمار بدست آمده، از چهار سال گذشته تا کنون میزان ظرفیت تولید فولاد کشور به 32 میلیون تن رسیده است. همچنین میزان صادرات در کشور از مرز 6 میلیون تن در سال جاری عبور کرده و کشور در تمامی بخش های زنجیره تولید فولاد و سایر صنایع صنعتی به موفقیت ها و خود کفایی های بسیار دست یافته است. این در شرایطی است که تا قبل از انقلاب میزان ظزفیت فولاد کشور 500 هزار تن بوده که به کارخانه ذوب آهن اصفهان محدود می شد. اما در شرایط فعلی صنعت فولاد بر پایه دانش داخلی و مزیت های سرشار اقتصادی، در تمام کشور در حال گسترش است و هدف تولید 55 میلیون تن محصول را در سال 1404 در برنامه کاری اش دارد.
در سال‌های اخیر علی رغم وجود برخی کاستی‌ ها  و مشکلات در برنامه‌ریزی تولید محصولات و بروز عدم تعادل در زنجیره تولید ، روند کلی تولیدات مثبت بوده و در هر دو حوزه تولید و صادرات، رکورد‌های جدیدی در صنعت فولاد کشور به ثبت رسیده است.
بر این اساس میزان تولیدات فولاد میانی در ده ماهه ابتدایی سال جاری، ۱۸ میلیون و ۳۶۲ هزار تن بوده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته، ۱۵ میلیون و ۴۰۵ هزار تن ثبت شده که 19 درصد افزایش داشته است.
افزایش تولید محصولات میانی فولادی، نشان دهنده افزایش ارزش افزوده در صنعت فولاد کشور است و قدمی به سوی حذف خام فروشی محسوب می‌شود.

شرکت فولاد حامیران نمایندگی فروش فولاد آلیاژی اصفهان و نمایندگی فروش فولاد آلیاژی یزد و همچنین نمایندگی انحصاری فروش فولاد آلیاژی بهلر در ایران می باشد،همچنین در زمینه فروش محصولات شرکت فولاد مبارکه فعالیت دارد. برای اطلاع از قیمت محصولاتی همچون قیمت فولاد CK45 ، قیمت فولاد VCN150  ، قیمت فولاد SPK، قیمت فولاد اتومات، قیمت فولاد بهلر، قیمت فولاد تندبر و همچنین قیمت ورق های الیاژی و دیگر محصولات فولادی می توانید با شماره های 63511-021 تماس گرفته و با کارشناسان ما در بخش خرید و فروش محصولات فولاد آلیاژی در ارتباط باشید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، یکی از مهم ترین آلیاژ ها در دنیا فولاد است. هر ساله میلیون ها تن فولاد در جهان تولید می شود. این فلز جهانی در مصارف گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله موارد مورد استفاده می توان به ساخت لوازم آشپزخانه تا ریل های سنگین راه آهن اشاره نمود که همگی آن ها از فولاد تهیه می شوند. آلیاژ فولاد از ترکیب کربن با آهن بدست می آید. فولاد ضد زنگ از مهم ترین فولاد الیاژی ها می باشد.

در حال حاضر شاهد افزایش بیش از پیش ساخت و ساز و همچنین افزایش تقاضا برای خودرو در کشورهای توسعه یافته هستیم. طبق پیش بینی های صورت گرفته، ارزش بازار فولاد زنگ نزن در سال 2025 به 133.8 میلیارد دلار خواهد رسید. بکارگیری سیاست‌های کاهش مازاد ظرفیت از سوی دولت چین نیز در دوره پیش‌بینی از دیگر عوامل رشد بازار فولاد زنگ‌نزن می باشد.

سهم 54 درصدی چین از کل حجم تولید فولاد زنگ‌نزن

کشور چین در سال 2016 ، 54 درصد از کل حجم تولید فولاد زنگ نزن را به خود اختصاص داد. دیگر کشور های اسیایی بجز چین در کل با سهم 22 درصدی، جایگاه دوم جهان را کسب کردند. بعد از این کشور ها، به ترتیب اروپا 16 درصد و امریکا با 6 درصد سهم در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفتند. بطور میانگین طی سال های 1998 تا 2016 فولاد زنگ‌نزن بیشترین نرخ رشد تجمعی را نسبت به فلزات پایه و فولاد داشت. میزان نرخ رشد سالانه در بازه زمانی یاد شده 5.4 درصد گزارش شده است.

بیشترین رشد تولید فولاد زنگ‌نزن بین سال‌های 2010 تا 2016 مربوط به قاره آسیا بوده است.  در آسیا نیز چین همچنان که در فولاد ساده کربنی پیشتاز است در فولاد زنگ‌نزن نیز بیشترین افزایش تولید را به خود اختصاص داد. تا سال 2025 ارزش بازار فولاد زنگ‌نزن به 133.8 میلیارد دلار خواهد رسید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، از مهم ترین مشکلاتی که بر سر راه سند چشم انداز  1404 برای توسعه صنعت فولاد وجود دارد، حضور نداشتن واحد های کوچک فولادی در زنجیره فولاد ایران می باشد. به اعتقاد برخی کارشناسان در این حوزه، بخش های کوچک خصوصی در صنعت فولاد باید مورد توجه قرار گیرد و به عبارتی دیگر نیاز است سهم بخش خصوصی در این حوزه و ظرفیت کل فولاد کشور افزایش یابد.

بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته برای سند چشم انداز 1404، میزان ظرفیت تولید فولاد کشور تا پایان این سند باید به بیش از 55 میلیون تن رسد و این در شرایطی است که مشکلات بسیار زیادی بر سر راه رسیدن به این هدف وجود دارد که از جمله این مشکلات می توان به عدم حضور پررنگ بخش کوچک خصوصی در زنجیره فولاد اشاره نمود. اکنون بخش اعظم تولید فولاد کشور بوسیله 4 هلدینگ بزرگ این حوزه صورت می پذیرد و دیگر واحد های کوچک نقش بسیاری در تولید ندارند.

در حال حاضر و به‌خصوص طی سال‌های اخیر، بخش کوچک صنعت فولاد با چالش های بسیاری مواجه‌ بوده که کمبود منابع مالی، تأمین مواد اولیه، چالش‌های هزینه تولید، ضعف در بازار رقابت و ناتوانی در رقابت با شرکت‌های دولتی و شبه دولتی و... از جمله مشکلات این بخش از صنعت فولاد می باشد. اگرچه باید به این نکته اشاره کرد که ضعف‌های مرحله تولید و قیمت تمام‌شده محصولات بخش خصوصی نیز در بازاریابی و کشف بازارهای جدید و پایدار بی‌تأثیر نبوده است. 

بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزات صنعت، معدن و تجارت، در حال حاضر بیش از 120 واحد فعال صنعتی در زمینه تولید فولاد خام فعالیت دارند که بخش اعظم تولیداتشان شمش های فولادی (شامل بیلت، بلوم و اسلب) می باشد. محصول تعداد اندکی از این واحدها شمش چدن است. 4 مجموعه بزرگ تولیدی ایران یعنی (فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، شرکت ملی فولاد الیاژی ایران و ذوب آهن اصفهان) که دارای زیرمجموعه‌های متعدد ی هستند، مجموعا حدود 78 درصد از محصولات نیمه‌ساخته فولادی ایران را تولید می‌کنند.

شرکت فولاد حامیران نمایندگی فروش فولاد آلیاژی اصفهان و همچنین نمایندگی انحصاری فروش فولاد آلیاژی بهلر در ایران نیز در زمینه فروش محصولات شرکت فولاد مبارکه فعالیت دارد که  برای اطلاع از قیمت محصولات همچون قیمت فولاد mo40 ، قیمت فولاد ck45  ، قیمت فولاد hss  و دیگر محصولات فولادی می توانید با شماره های 63511-021 تماس حاصل فرمایید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

 

به گزارش شرکت فولاد حامیران در تحلیل بازار فولاد ؛ بورس کالا بازار فولاد را شفاف تر می کند و نقش آفرینی موثری در مبادلات و حاکمیت عرضه و تقاضا در بازار دارد. عباس نگارستانی ، مدیر عامل مجتمع فولاد روهینا جنوب درباره وضعیت فعلی بازارآهن و فولاد کشور بیان کرد : با توجه با اخبار فولاد و آهن به این نتیجه میتوان رسید که در حال حاضر بازار آهن آلات و فولاد کشور به انسجام و سیاست گذاری نیاز دارد و علاوه بر این باید عرضه هماهنگ و مناسب و حتی کنترل و نظارت دقیق تری در اینباره صورت گیرد. از این رو انجمن فولاد به همراه بورس کالا می توانند در خصوص این موضوع نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه افزود : باید تلاش جدی و واقعی در این زمینه صورت گیرد تا تصدی‌گری بخش دولتی بر بازار کمتر و جایگاه بخش خصوصی از جمله انجمن تولیدکنندگان فولاد به عنوان یک نهاد صنفی و بورس کالا به عنوان بازاری شفاف برای مبادلات ارتقا یابد.
نگارستانی با اشاره به سرمایه گذاری های بخش خصوصی در در ادامه بیان کرد : به دلیل اینکه هم اکنون سرمایه گذاری بخش خصوصی در جهت احداث راه اندازی کارخانجات تولیدکننده آهن و فولاد کشور بیشتر شده است ، ضرورت سیاست گذاری و حتی نظارت و کنترل بازار توسط این بخش جدی تر به نظر می رسد زیرا به طور یقین انجام این اقدامات باعث میشود سرمایه گذاران بخش خصوصی تشویق شوند و بیش از پیش برای فعالیت در این عرصه تلاش کنند.

عباس نگارستانی در خصوص کارکرد بورس کالا در نحوه تعیین قیمت ها اینگونه بیان کرد : بورس کالای کشور در شفاف سازی قیمت ها و کنترل عرضه ها نقش بسیار موثر و مفیدی را ایفا می کند. همانطور که مشهود است ، این بازار بر مبنای مکانیسم عرضه و تقاضا طراحی شده به طوری که برای تعیین قیمت محصولاتفولاد آلیاژی نمودار مشخصی وجود دارد و میتواند در این راستا شفافیت بازار فولاد را دوبرابر کند. البته امر مهم در این بخش ، توجه بیشتر به نظر تولیدکننده است که میتواند به شفاف سازی بازار فولاد کمک بیشتری کند.



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hamiransteel

به گزارش حامیران در تحلیل بازار فولاد، محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم افتتاحیه سه طرح درشهرستان امل با اشاره به دستاورد های ارزشمند پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: شرکت فولاد مبارکه حاصل انقلاب اسلامی می باشد که دریایی از تولید علم است. بنابر این می توانیم با ظرفیت های موجود برای توسعه و گسترش این صنعت گام های بلندی برداریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با بیان این که مردم کشور ما در تلاش برای کسب موفقیت های بیش تر هستند افزود: مردم بیش از پیش در تلاش اند و این سعی و تلاش کشور را به موفقیت های بیشتر رهنمون می نماید چرا که ایران تمام توانایی ها را داراست.

محمد شریعتمداری با اشاره به میزان ظرفیت تولید فولاد کشور عنوان کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید فولاد آلیاژی کشور 30 میلیون تن می باشد.در 51 هزار متر مربع در اقصی نقاط کشور واحد های تولیدی در دست احداث داریم. همچنین 17 هزار جواز برای تاسیس صادر شده است و در روز های اخیر 400 واحد صنعتی کوچک در کشور به بهره برداری رسیده است.

محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با تاکید بر این که میزان تولید مس در سال 57، صفر بوده است افزود: در سال 57 میزان تولید مس در کشور تقریبا صفر بوده اما در حال حاضر میزان ظرفیت تولید مس در حدود 450 هزار تن اعلام شده است. همچنین در دولت یازدهم که همچنان کشور در تحریم بسر می برد، کارهایمان در حوزه تولید مس افزایش یافت.

همچینین شریعتمداری با اشاره به فتح بازار دنیا با برندینگ، در اخر خاطر نشان کرد: ما از توسعه برندیگ حمایت می کنیم و دستیابی به این امر با توسعه تولید امکان پذیر می باشد و باید مبدأ را برای مقصد طراحی کنیم و برای تولید داخلی باید یارانه داد.

شرکت فولاد حامیران نمایندگی فروش فولاد آلیاژی اصفهان و همچنین نمایندگی انحصاری فروش فولاد آلیاژی بهلر در ایران نیز در زمینه فروش محصولات شرکت فولاد مبارکه فعالیت دارد که  برای اطلاع از قیمت محصولات همچون قیمت فولاد mo40 ، قیمت فولاد ck45  ، قیمت فولاد hss  و دیگر محصولات فولادی می توانید با شماره های 63511-021 تماس حاصل فرمایید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1396 | نظرات ()